I serbien!

 Heej Heej bloggen!

Sorry för en skit dålig uppdate av oss alla ingen har typ bloggat på 1 vecka allihopa har haft fult upp med allt möjligt. Men nu så är ja i serbien skit kul kom hit igår kväll och det är 33 grader alltså omg ja svettas skit mkt, aja nu ska vi ut och spela fotboll sen när det blir lite svallare så ska ja Marko, Viktor och David gå till stan och ta en glass och limonad sen ska ja träffa lite kompisar och kusiner och säga hej. Imorgon ska vi åka och bada på ett ställe med massor av kul LOVE SERBIA! Aja slänger in 3 bilder på mig och David :*
 
Innan ja skulle åka!
 
 
 
pUuSsSsS

Home again! ♥

 
Hellow estland!

Heej Heej bloggen kom nyss hem och tog en real dusch fett skönt de va. Men nu så packar ja med min mamma, pappa och, bror de är ju typ bara ja som är klar så vf inte hjälpa till deeeeem xoxo.
Just nu så äter ja spagetiiiii och dricker multivitamin. Snart så blir det städa rummet sen lägga alla saker i väskan så ja e packad och klar inför semestern som är om 2 dagar xoxo. PUSS
 
 

Godnatt :)

Godenatte! Snart ska jag sova så ja har jag tänkt att säga godnatt för att ja kommer somna för att ja ska kolla på en film nu! Äter faktiskt en god bulle nu, så ska njuta av godheter nu!
HEJDÅ!
 
puss ♥

Home again!

  1.  Jaa ni! idag har ja varit ute med Medoo Pedoo o gjort lite olika saker hehe men men kom nyss hem och kollat på vad mamsen har köpt till mig hon har köpt 2 hårinpackningar en Body Butter 4 tandborstar och 2 tandkräm och en NeveA KräM och ett par ballerina skor. Och lite annat xoxo men nu ska ja gå och duscha för att tvätta håret med mina nya hårinpackningar och Shampoon och Balsamm.
 
PUSSSSS!

På balkongen!

Heej Heej bloggen!
Heej Heej bloggen sitter nu här på min ballkong och väntar på Medo vi ska leka affär haha så söta vi är, vi ska spela lite fotboll och mysa xoxo. Fan vad dåligt väder det är ute hoppas det blir bättre, det här kallas inte sommarlov utan vinterlov snarast.
Ajaa bloggar senare!
 
 
 
 
 
 
PUUSSS! ♥

Godmorgon! ♥

 
Godmorgon finisar!
Just nu sitter ja här med min underbaraste mammas lille bror som e 2 snart hihi, försöker göra så att han sover men de lykades typ efter 1000 år men nu sover han efter det ska ja och Milan plinga på Medo och gå ut med Medo och hennes lille bror Beni. Vi ska typ gå runt lite eller nått i don't know xoxo.
Aja bloggar lite senare och tar bilder när vi är ute så lägger ja upp dom sen puss puss!

Godmorgon! ♥

 
Hej bloggen! jag har nyss vaknat och jag har färjat håret till mörk brunt, men det blev till rött. Men men förlåt att jag inte bloggat. Ska försöka bli bättre oki?
Idag så blir det kanske åka till Skärholmen med min syster för att vi ska köpa grejer till kylskåpet hihi. Ja efter det så ska jag gå och träffa Hanna för att vi ska till stan och tärffa Ahmäd och kanske Hasan också. När vi har träffat dom ska vi sen och träffa Ghino, Paul, Fatima och kanske andra folk. Jaja men nu så ska jag upp och äta frukost. Cok med hungrig jag är :) 

Godnatt :)

 
God natt bloggen!
Har tänkt att sova nu kl. är 03.47 fan va sent ja lägger mig kommer vakna sent imorgon så de kanske bilr ett sent inlägg. Men imorgon ska ja ut med underbaraste Milan min mammas lille bror som är 2 år snart, veet de låter konstigt men neej neej det är det inte aja puss puss godnatt! ♥ 

Home again! ♥

Heej Heej bloggen!..
Kom nyss hem efter en underbar dag med finaste Medo och Cami vi va i handen och shoppade lite för mkt än vad vi skulle xoxo. Ska Snart lägga upp bilder på saker ja shoppat blev fakktiskt nöjd med allt ja köpte.
Kom nyss hem så ser ja att dom har byggt klart en stor atlan grej på min trädgård yupii yupii!
Men de blir att packa in alla grejer ja har köpt i ressväskan, sen duscha och sen sova ska sova så SKÖNT för har gått hela dagen, mina ben e helt SLUT
Mag tröjan från HM och kostar 50 kr jätte fin.
Tröjan är ifrån CUBUS kostade 199 och nu e den på rea så den kostar 99 kr också jätte fin. 
Halsbandet är från CUBUS och kosta 50 kr.
Kofftaan från STADIUM vet inte hur mycket min mama köpte.
En top ifrån GINA TRICOT kostar 69 kr.
En tröja från GINA TRICOT kosta 79 kr.
En hårinpackning kostade 99 kr och brun utan sol på 10 sekunde 99 kr båda e skit skit bra.
 
Det var allt ja shoppade och kanske lite annat för ansiktet o så puss puss ♥
 
 
 

Godmorgon :)

Godemorgen!
Godmorgon alla underbara läsare, vaknade nyss och tog en dusch för att gå med underbaraste Medo till handen och handla sommar saker ja åker ju om 4 dagar nu på torsdag, så har tänkt att passa på att köpa lite till innan ja åker xxooxxoo. Men Men min mamma gick nyss med hennes kompis att ta ut lite pengar till mig så hon kommer snart, snart. Juste måste skriva in det här på bloggen att ja inte får glöma min undervattens camera, måste, måste och måste ta med mig den om ja glömer den blir de inte kul :D.
 
 
350 kr i Media Market vet inte om det finns kvar. ♥
 
 
 
 

Godmorgon !

 
Godmorgo  Godmorgon medina här, vaknade precis ligger fortfarande i min sköna säng. hihi e fortarande trött fast kan inte sova. jaa ska upp äta frukost sen dra till handen. aa  men bloggar lite senare då. HejsVEJS ;)h

Godnatt på er

Tjenare på er ska strax gå och lägga mig med min underbara lillasyster. Är ganska trött vaknade kl 8på morgonen. imorn så blir det shoping i handen med lilasyranoch maybe sandra. Men jaa ska bara borsta tänderna så går jag och lägger mig,så godnatt på er alla fina läsare. bloggar när jag vaknat imorn. PUSS HEY/medina den fina <3

Gamla minnen!

Heej Heej bloggen!
Nu har ja tänkt att vissa er lite gamla minne skriver över bilden vad det är för minnen osv!
 
Min förr förra tårta på mitt kalas! ♥
 Förra Förra året i Barca! ♥
När min bror gick i 5:an haha och ja i 3! ♥
Jag och Medo denna år! ♥
Förra året i Serbien! ♥
När ja tordde ja var cool i 5:an! ♥
På skridskor förra året! ♥
Jag och min bror när vi var små! ♥
Vad söt ja e! ♥
Jag trodde ja var cool ehm "fjortis".. -.-!
Konståkning för länge sen! ♥
Jag och min bror i grekland förra året! ♥
Skit snyggt dom gjorde i grekland! ♥
Stolt fotograf! ♥
Jag och min bror cmookk! ♥
 
DÄR BJÖD JA PÅ EN HEL DEL BILDER! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bästiis festiis <3

  • uhh vart ska jag börja hmm.. du vet att jag älskar dig obeskrivligt mkt och det kommer jag alltid att göra. även om vi bråkar ibland så vet du att du altid kommer finnas i mitt hjärta. vi har gott igenlm eld och vatten. du har funnits där för mig oavsett vad  och det ör jag tacksam för. jag vet ja kan va lite jobbig ibland fast det är så det blir när man älslar en såå mkt. Jag kan skriva en hel bok om dig sani pani. för du betyder så otroliigt mkt. du har utvecklats så mkt på sistone. förut vågade du inte ens ta en tuggumi från mig men nu går du hem till mig öppnar mitt kylskåp och frågar vad finns det att äta. jag e s glad över det.du ska veta att jag aldrig kommer lämna dig vad som än händer för det är du värd ska du veta. jag vill att alla aka veta att du är mim bästiis festis för det är jag stolt över.älskar dig min lilla griis puss på dig <3. voliim te dusoo :* <3
 

Dagens naglar!

Heej Igen!
Nu har ja tänkt att visa er min själv gjorda fransk-manikyr fan vad ja e stolt ja själv tycker det blev skit fiint, hoppas ni också tycker som ja xoxo.
Gjorde på fötterna helt rosa naglack och på händerna fransk-manikyr men fötterna får ni inte se för att dom blev inte direkt jätte fiina, men fina blev dom.
Häär kommer bildeen!
 
 
 
 
 
 

Med Kussen! ♥

Heej Heej bloggen!
Sitter här med min kusin och jaa i äter jordgubbar mums hihi. Nyss så gick alla gästerna och bara Suzii Guzii är kvar! vi packar de sista som är kvar och snackar lite om blandade grejer. 
Nu ska vi fixa lite goda saker sen blir det fotboll på tv vi ska kolla på en fotbollsmatch vet inte vilka men men. 
Suzi ska sova över så vi ska typ dygna eller nåt xoxo! 
Men bloggar senare för nu blir de fixa snaks!
 Ajaa bjuder på 2 bilder :)
 
 Besök gärna hennes blogg ocksåå tryck på bilden för att komma till hennes blogg!
 
 

Mot Nynäshamn !

 
Hej hej sitter just nu i tåget,påväg mot nynäshamn till min pappa. Hade tråkigt hemma  och saknade min pappa så jag ville åka till honom.  har lite dålig teckning så bloggar lite senare/medina 
 

Packning på gång !

hej hej håller på att packa inför serbien ,jaa har man tråkigt så har man. Men aa måse köpa lite mer sommarkläder. Åker om precis en vecka. ska blii skitt roligt. Har packat nästan allt bara lite till.hihi bloggar snart igen./medina  :)

Packar!

Tjenare Tjenare bloggen!

Idag är det packnings dagen xoxo, just nu skypar ja med min kusin i serbien och packar, villken skön känsla känns som att tiden har gått så jävla fort om 5 dagar är det serbien men de blir ingen bra uppdate här på bloggen tror ja för Medina ska va i serbien Camilla har en annan blogg att sköta och kanske åker till spanien och ja åker till serbien och har fullt upp.
Jag kanske bloggar 2 inlägg pär dag men ska försöka blogga så bra ja kan xoxo.
 Bjuder på 2 bilder som ja tog för nån dag sen. ♥
 
 
 
 
 
 
 

FUCK!

haha fml haninge centrum är stängt p.g.a nnån midsommarskiit :/ jaa vad ska man göra nu då sitta hemma och tråka -.-

Godmorgon !

 
Hej hej bloggen medina hära, vaknade för 20min sen och är påväg till haninge centrum med lillebrorsan. 
så dåligt väder det är idag hatar det här vädref man blir så trött av den ,haha iaf jag bli det :p
Men iaf så är jag påväg att shoppa litegrann inför serbien på söndag nästa vecka. Behöver lite småsaker.
Såå jaa bloggar lite senare på vad ja köpt och så kommer lite bilder ;) hej så länge

Svar på tal! ♥

Har tänkt att svara på lite frågor visa har ställt! 
 
Svar: Heej Emma ja brukar nog sova olika tider för de mesta somnar ja 2 på natten :)
 
Svar: Den mobilen ja har är iphone 4 :)
 
Svar: Hahaha Medo visst är den :D 
 
Svar: Aww va gullig du är Whilma skriv gärna din blogg nästa gång så ja kan besöka den och se! :)
 
Svar: Jajamensan de va en jätte bra dag! :)

Sandriis here!

Heej Heej bloggen igen!

Medo gick nyss hem och lilla Benii men de ja nu tänkte göra va att visa er hur skojigt ja och Benii hade hihi. 
Bara om alla såbarn kunde va som han skulle världen va så lungn och så bra utan problem.
 Aja här kommer bilderna xoxo.
 
 
 
 
 
ME GUSTA! ♥

Dagens naglar ♥

Hej hej här kommer dagens naglar som Sandra målade visst är dom fina? behöver bara att dom blir lite längre s blir det perfekt ♥ 
 
   
Medina 

Dagens låt ♥

Den är så jävla bra kan inte sluta lyssna på den , rekommenderar verkligen den. Puss ♥

Hemma igen! ♥

Heej Heej bloggen!
Nu så är ja hemma igen sitter här med Beni och Medina, vi kom nyss hem har varit hela dagen och badat, solat och lekt med boll hihi. 
Vi sitter här och äter jordgubbar och överför bilderna vi tog dom kommer snart in till bloggen så får ni se.
Aja min dag idag har varit helt enkelt jätte bra, är lite sol bränd men ingen fara.
Tror ja ska ta en varm dusch snart för att de är rätt kallt här.. 
Jaja  nu så bjuder ja på en bild ja tog idag sen så bloggar ja lite senare efter duschen.
 
Haha idag blir det en gegantisk bild hehe ajdöö.. ♥
 

Tjena mors! <3

Hej hej alla bloggläsare sry för att jag inte har kunnat blogga hela dagen men jag hade lite tekniska problem i mobilen,har fortfarande det, men gör så gott jag kan. Men iaf så har jag haft en underbar dag med sandra och lillebrorsan. Vaknade på morgonen kl 12 så skypade jag o sandra lite grann, sen gick vi till höglundabadet för att sola och bada :) Vi hade så roligt och vi lekte lite granna med lillebrorsan. Hihi, kul var det. Sitter just nu hos sandra och äter jordgubbar och chillar lite grann. Bloggar snart igen , puss hej / Medina :*

Svar på tal !

Svar på fråga 1 : hej Ines jag kommer ifrån Serbien :)
 Fråga 2: Hej Elma jag menade Max där vart man köper mat  /Sandra :)
Fråga 3: hejsan Lovisa jag har Samsung galaxy s2 :
 
Sådär nu har ni fått svar på era frågor, fråga bara på så mycket ni vill, så svarar vi så snabbt som möjligt :) /Medina  

Godmorgon på dagen ♥

 
Godmorgon på er!
Vakna vid 8 tiden och sen så åkte jag till min pappas jobb. Är här sen 8.30 och jag väntar fortfarande på mat. Mannen jag är såhär med hungrig. Har inte ätit frukost eller något. Ska övertala min pappa om att gå ut till Farsta och äta. Är cok med hungrig. Haha min pappa är ju bil grej. Han äger typ en bild företag eller vad man ska kalla det för och då kom det typ 2 män från typ somalien och sen börja dom tjaffsa för att somalierna ville ha en grej för 1500 kr och det kostar på riktigt 2500 kr. Såhär störda dom är. Dom tjaffsar fortfarande. Min pappa vill ha pengar och männen vill ha sina pengar kvar och dom är rädda att ge till pappa. Såhär roligt är det. Jaja men glad midsommar allihop. Hoppas ni har det såhär skönt. Pöss på er! 
 

Godmorgon! ♥

Godmorgon på er!
Vaknade nyss av att Medo ringde mig och frågade om ja skulle följa henne till och hennes lille bror till höglunda och bada sen så ja sa kanske för att ja fick gäster nyss mina kusiner och min mormor xoxo men men nu sitter ja här och skypar med min Medo Pedo vi har de så kul men ja har en nyhet som inte alls e bra.. ja har fått en FINNE PÅ RYGGEN, det gör skit ont kan inte ens vända mig på vänster sida :(..
Ajaa men så nu vet Medo försöker blogga men det går inte att upptadera på henne mobil så hon bloggar kanske lite senare på dagen hihi.
Aja nu måste ja nog gå och spräcka min STORA finne. 
 
 
Adjöö. ♥
 

Fantastisk dag! ♥

Heej Heej bloggen!
Nu ska ja berätta för er hur min dag har varit.
Idag vaknade ja kl.12 och då ringde Medina mig och frågade om vi skulle till handen för att hon köpte typ en grej från en tjej och skulle hämta upp dee. Efter de gick vi och handla lite i handen Medos mamma gav Medo 100 kr och mig också såå snäll mamii hon har. Men efter det så drog vi hem till henne hon skulle hämta badkläder, efter  gick vi till min mormor skulle hälsa på henne typ, men då ringde min mamma och frågade om vi ville med för att kolla på när min bror spelade match han skulle spela med A laget vuxna eller nåt, så vi sa okej och vi gick och kollade på hans match och så var de några idioter som hållde på att kasta boll på oss när vi satt i lektaren såklart fick Medo daaaaamp på dom haha så sööt. Men matchen sluta 2-1 gick inge bra. Imorgon ska ja göra eller ska fråga Medo och Cami om dom vill följa mig till farsta för att träffa Marcelo och Annica MMMMM me gusta hihi. 
Men Men nu sitter ja här med min mamma och äter Max xoxo bloggar lite senare en godnatt.
 
 
Hihi puss heej.

i bilen <3

Hej hej sry för en dålig uppdatering men varken jag elr sandra hann blogga. Sitter i bilen med sandra. Vi var först i handen och köpte en jumsuit (bilden kmr senare) Men efter det så åkte vi till botkyrka för att titta på sandras brors match. De förlora med 2-1 :/ men iaf så har vi hft roligt och medans vi kollat så spelade vi lite fotboll. Men iaf så bloggar jag lite senare.puss hej :* /medina
 

Godmorgon :)

Godmorgon bloggen!
 Igår somnade jag kl.2 och vaknade nyss kl.12 uhh.. tur att ja vakna så tidigt.
Men Men hur har ni sovit? Bra eller?
Snart ska ja och min bror till min mormor för att hälsa på henne saknar henne även fast ja såg henne igår på min brors fotbollsmatch. Hihi.
Ska gå upp och äta nu sen ducha och fixa meej sen drar de av till mormor 
Bjuder på en godmorgon bild sen drar ja och duchar.
 
 
Puss och Heej. ♥
 
 
 

Tjo bloggen händer? ♥

 
Godmorgon!
 
Tjena mors bloggen, är hos min pappa och min systers barn Anders fick följa med mig till pappa. Kul att Medina och Sandra bloggar mycket mycket mer än det jag gör och så gör hon roligare inlägg. För jag kan typ inte blogga. Jaja men hur mår ni? själv så mår jag bra. Vaknade 6 på morgonen av att min pappa stängde dörren utanför och jag blev rädd så jag vaknade istället. Anders sover fortfarande och jag har nyss ätit. Haha åt 1 hamburgare kött, ris och ägg. Jätte gott var det faktiskt. Nu så tittar jag på Pena Marcelos blogg. Så bra och snygg han är gud. Jaja men forsätt och ha det bra för jag ska ha det utmärkt. Yes solen kom nyss upp och jag ska upp och duscha och klä på mig nu. För mår illa av att ligga med pijamas hela tiden. Puss! 

Nämmeeeen Tjeeeeeeennaaaaaaaa!

Heej Heej bloggen!
 
Kom nyss hem efter ha varit med underbaraste bästiiissfesstiiiss, vi var och bade i höglunda hmm.. ganska varmt vare faktiskt. Men Cami kunde inte för att hon skulle tydligen gå till sin pappa i rågsveed ni kanske läst att Medo skrev dee. Men i alla fall kom nyss hem och va hungrig, så har ja ju en underbar mamma som redan fixat allt hihi puss puss. 
Men Men som ni sett kanske ja ska shoppa med Medo imorgon lite sommar kläder blir de.
 
Bjuder på två bilder en ja tog nyss och en när ja hade svart hår och lugg!
 
HÄHÄ
 
XOXO
 
 
 
 
 

Hem ljuva hem <3

Hej hej kom nyss hem från en underbar dag med sani. Vi spelade lite fotboll på hennes trädgård och sen så  var vi liten stund hos cami, fast hon  kunde inte va med oss, hon skulle till Rågsved.Men iaf så gick vi sedan till höglundabadet och badade med några kompisar Lawlaw och Shahad. Roligt var det. kom faktiskt nyss hem och dushade, ee så trött.Imorn så kanske jag och sandra ska till handen och shoppa lite. Men men får se vad som händer..Bloggar snart igen :) Hej så länge. /Medina 
Bjuder på en bild (tagen nyligen)
 

Utedag Med Sandra !

Tjena mors , Medina hära. Sitter med sandra i sandras rum, tittade nyss på Hannah Montana The movie. Vet, den är lite gammal men den e bra. :P iaf så ska vi gå ut och spela lite fotboll sedan så ska vi gå och bada i Höglundabadet. Bloggar lite senare, Puss hej <3 

SVAR..

Nu så har ja tänkt på att vara på 2 fråger som nån har ställt..
 
Svar: Ja ska till Dubica i Bosnien. Jaa de ska bli en skit kul sommarlov :)
 
 
Svar: Jaa du ja brukar sova olika tider förr igår somnade ja 6 på morgonen dygnade med min kusin, igår somnade ja 1 på natten och idag hoppas ja att ja somnar 10.
 
Så där ja nu har ja svarat på 2 frågor ställ gärna fler.
 

Min Sommar! ♥

Heej Heej bloggen nu ska ja berätta för er hur min sommar ska vara!
Första ska ja och familjen till Serbien och va där i 5 dagar efter de ska vi åka till grekland i en vecka sedann efter det blir det bosnien ska hälsa på min morfar han bygger ett stoort hus däär.
Sen efter det ska ja tillbaka till Serbien och vara där till Augusti typ sen när vi har kommit till sverige ska vi till skarasommarland med släkten. 
Fan den här sommaren ska bli bäst. Fyfan vad kul vi kommer ha och så kanske ja ska träffa Medo sen i serbien hihi :). 
 
Häär kommer lite bilder.
 
Där i bosnien vart ja ska ;)
 
 
Serbien förra året ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon♥



Hej bloggen!

Förlåt för så jäkla dålig uppdate. Men asså ni vet har inte haft varken tid eller lust. Nu så ska jag upp och fixa mig för att ska åka till Rågsved, där min pappa bor och sova över hos honom. Tror att jag ska sova över tills Fredag. Jag venne. Yes men läs in blogg, där kommer det bättre uppdateringar. Jaja men vad ska ni göra?. Hm igår så dygnade jag, var vaken till 6 och sen så råka jag somna tills klockan 12. Efter det så städade jag mitt rum och renovering. Det ser stort och fräshare ut nu. Jaja men bloggar mera senare kanske. Det känns konstigt att blogga på två, men jag ska försöka göra mitt bästa med uppdateringen. Men Sandra och Medina bloggar ju ganska bra och de håller er uppdaterade. Visst är det skönt?

Juste en annan sak. Det går inte att kommentera vår blogg? jag vet inte varför. Men vi ska se vad vi ska göra åt saken. Tror att vi får ordna lite med sidan nu. Yes yes. Puss bloggar senare ha det bäst! ♥ // Cammy :)

Med min underbara kusin :)

Hej hej bloggen är hemma hos min kusin och vi tar roliga bilder på photo booth i macbooken hehe :)
Intressant, Intressant.
Vad har ni gjort da? Haft bra eller dåligt roligt elelr tråkigt? 
Aja bloggar lite senare, nu kommer det två st, bilder på mig xoxo :')




♥ Älskar dig mamma! ♥

Ja älskar dig min underbara mamma!
Du är allt för mig älskar dig obeskrivligt mkt, du har alltid funnits där för mig och stöttat mig om nått hamnat snett.
Med dig kan ja gå i eld och vatten, du e inte bara min mamma utan också en bästa vän som Medoo.
Jag älskar dig så jävla mkt just nu skulle ja kunna skriva en hel bok om just varför ja älskar dig och varför du är världens bästaste och underbaraste mamma! ♥ 






Love yaa! ♥



Mys med lillenbrorsan <3





Tjena mors Medina hära, tyvärr så blev det ingen fotbollsdag för sani skulle på kalas och cami var hos sin pappa. Men istället så mysar jag med min lillebrorsa Benjamin.Tro jag ska ta ut honom på en liten promenad och kanske ha en liten piknick,hihi ska bli roligt. 
Hej så länge ! /Medina <3

Såå fiin <3



åhh titta vad jag fick från min mamma imorse när jag vaknade. Hon e så gullig och omtänksam. Tusen tack för den här underbara presenten Mamma. Älskar dig mest av allt och kommer alltid att göra det. <3 
Många kramar /Medina <3

Godmorgon <3


Hej alla underbara läsare
. Vaknade precis har sovit så gott.igår la jag mig kl 2 tittade på CIS. Såå jävla braa program. Men iaf idag ska jag inte gör något speciellt kanske gå ut med sani o cami o några till och lira lite fotboll, kul :) Har inte planerat något speciellt idag faktiskt. Så vi får se om det blir något mer idag. Ska gå och städa lite mitt rum nu, bloggar senare. PUSS hej /Medina <3

Godnatt ♥

Heej heej bloggen!
Nu tänker ja faktiskt lägga mig i tid ja orkar inte vakna så sent på dagarna ja vaknar alltid 12 eller 1 nej,, imorgon måste ja vakna tidigt ska göra en sak med familjen nått väldigt kul.. Fan vad ja e glad har aldrig varit lyckligare :'). ♥.


 


Dagens shopping!

Heej heej bloggen! 
Medina häär, här kommer det lite bilder från dagens shopping.
 
Först börjar vi med Klänningen: från en kines affär 249 kr.
Shortsen: vero moda 259 kr.
Linnen: inter sport 2 för 200 kr.
Leggingsen: kinesen 199 kr.
Skärpet: glitter 59 kr.
Parfymen: hm 39 kr.




Puss hej.

Sandriis häär ♥

Heej Heej bloggen!

Idag har ja faktiskt bara skypat och gått till tandläkaren.. som ni kanske inte vet har ja tandställning och ja åker ju  till serbien om exakt 10 dagar och då vill man ju ha en speciel färg hehe.
Blå, röd, vit är färgen som gällar då ;)
  
Men men bloggar om de senare nu så ska vi gå över till en fråga många har ställt.



SVAR: Hmm.. tandställning va lite obekvämt från början men då så kan man alltid använda en vax för tänderna så att det inte känns nånting.
Jag hade jätte ont från början och fick panik men efter ett litet tag så slutade det att gör ont och nu idag efter en månad så gick ja för att spänna den och det känns att dom trycks in och det känns ju lite (det gör ont).
Men ja lovar er man blir van och man vill ha kvar den hehe.

Det kommer lite bilder på vaxen och på mig :)



Haha vad gör ja?



Sandra har väldigt roligt.. :)



Där ser man lite min tandställning :)




Cami här ♥




Hej bloggen! 
Det är Cami här :) förlåt för jag inte har bloggat. Det är mest Sandra och Medina som bloggar. Men saken är att jag har en egen blogg som ni vet och jag uppdaterar mest på den. Så när jag inte uppdaterar här så uppdaterar jag på min ;) 
Nu så gör jag inget. Ska städa mitt rum och ska renovera hela skitet. Jaja men håll er uppdaterade för att Sandra och Medina kommer säkert blogga strax. Läs min blogg : www.cammyocampoo.blogg.se! eller tryck på bilden för att komma till den. Pussar! ♥

utedag

o

Hej bloggen ! Medina här ska nu ut till stan med underbara mamma ,kanske blir lite shopping. 
Efter att jag vart i stan så ska jag åka till min lilla kusins födelsedagsfest,hihi ska bli kul. hmm..undra vad man ska ha på sig? Men iaf så ska jag försöka blogga så mkt jag kan.  Kanske blir lite bilder lite senare på vad jag köpt :) PUSS

Godnatt :)

Heej heej bloggen sitter här med min kusin Suzanna och inte ens är ett dug trötta kl. är tolv och vi sitter och kollar på Mr.bean fyfan vad va rolig mannen är..
 





Här har ni ett klipp från youtube haha..  aja godnatt bloggen ha de bra puss puss / sandra


 


Filmtime!


Hej hej Medina här, sitter med cami o tittar på toppmodell, så jävlaa bra. Cami är helt inne i datan och hejar på Rebecka och Klara, hahaha.Hoppas en av dom vinner.
Men aja ska snart hem, börjar bli lite trött. Väntar på att mamma ska komma hem så kanske vi ska titta på en liten skräckfilm, tror det blir the last house on the left. Har hört att den e bra.
så jaa bloggar kanske lite senare. hörs så länge, puss hej <3

Marcelo och Annica :)

Marcelo och Annica är skit söta par dom passar så bra tsm man blir nästan avendsjuk :/ haha.. nää men dom är skit söta tsm och hoppas på att deras förhållande håller lååååång tid :)
Dom är mina lovley :* 





Medina här!




Hej hej bloggen. Det är Medina här, jag är en tjej på 13 års åldern som håller på med idrott, spelar fotboll och tränar karate. Är från Serbien. Min bästavän är Sandra och jag bor i Haninge. Jag ska försöka blogga det mesta jag kan, lovar inget för att jag inte alltid är hemma och jag har android mobil så det går inte ladda ner blogg.se appen tills den kommer upp. Men i alla fall ska berätta nu vad jag har varit och sånt. Först så hämtade jag Sandra med min lillebror Benjamin. Vi var i Handen och shoppade lite grejer till mig. Bilderna kommer upp senare. När jag har lärt mig lite mer om nya systemet. Inte ens Sandra och Camilla kan den för att dom har den gammla systemet på sin blogg. Okej bloggen bloggar snart igen. Puss hej! ♥

Godnatt :)

Godnatt bloggen de är Sandra igen haha Medina och Camilla sover tydligen kl. är 3 på natten, nu undrar ni säkert vad gör hon uppe så sent haha.. nej men dygnar med mina kusiner undra hur lång tid vi orkar, sist vi gjorde det orkade vi till kl.5 sen somnade vi och vaknade kl.2 på dagen.
Men men har tänkt att säga god natt för bloggen men ja ska inte sova ;)









lite bilder från idag :) 






Gilla bild?

Varför ska folk nu för tiden alltid ställa frågan gilla bild?
Tänk om man inte tycker att bilden e fin så vill dom i alla fall att man ska gilla den.. aja så ni vet ja gillar inte andras bilder om dom säger de ja gillar om ja tycker att den e fin eller nått :) puss hej ♥


Shue de Sandra häär!

Hej hej bloggen i mitt första inlägg har ja tänkt att berätta om mig själv.

Som ni vet heter ja Sandra NIkolic och är 13 år gamal, de ja e bra på eller de ja går på är då fotboll och Konståkning ;)
Ja älskar Ben och Jerry, joo men visst.
Vad ska ja berätta mer.. hmm.. aja berättar nån annan gång om mig själv har tänkt att lägga upp lite bilder när ja och Medo och Camii va i tåget och lite annat ;) ♥










Hihi puss!?




Sani, Medo o Cami här :)



Hej bloggen! vi är 3 tjejer som bor i Haninge. Vi är 13 år gammla och kommer från olika länder. Medina kommer från Serbien, Sandra från Serbien och Cami från Colombia. Sandra o Medina är födda här i Sverige och Cami i Colombia. Så Cami är hel Colombian. Vi kommer försöka blogga och uppdatera så mycket vi kan. Hoppas ni gillar vår blogg. Hihi hoppas ni har det bäst och läs gärna Camis blogg www.cammyocampoo.blogg.se o Sandras blogg www.saniinikolicc.blogg.se. Hoppas ni har det bra o njut av vår blogg. Pussar! ♥

RSS 2.0